Men hej. :] <3

Me lajks 8cb2. :D

Ellinor: "Chilla lite.. pilla lite.."

Surre: "Pulla lite.."

Ellinor: "Neei, det får man göra hemma. .__.''"


Mormor: "Nu vill jag se när du dricker öl."

Em: "Ofta jag får det.. när mina päron är här? xD"

Mormor: "Tror du inte?"

Em: "Nei. .__.''"

Mormor: "Men drick iaf då?"

Asså min mormor äger hon. ^^, <3333


Argumenterande jävla text..

Nån som vill hjälpa lilla Emmisen? [a]

Behöver något att argumentera om/mot/fuckingwhatever. xD Iaf.. kommentera med ngt jag kan argumentera.. jah. :]

When you're looking like that... .__.''

Vici har nu kommit på vad denna mindre bra låt handlar om. :D "How am I supposed to leave you now, when you're looking like that?" TJEJEN ÄR GRAVID. :D Och dom bah: "HUR SKA JAG KUNNA LÄMNA DIG NU! NÄR DU SER UT SÅDÄR!" Fett smart Vici är asså. :3

(Vi lyssnar inte direkt på Westlife, men den var på radion ca. femtioelva gånger när vi var på jobbet. xD )

Tonåren

Det måste ändå vara en stor kamp för livet eller åtminstone i livet att vara tonåring, jag vet ju själv hur det har varit men jag har aldrig varit tjejen som fallit offer för någon, jag har aldrig provat röka trots att nästan alla mina kompisar röker, jag hade inte sex för att alla andra hade det jag har aldrig direkt fallit för något slags grupptryck.

Men snälla vad händer med världen den är ganska uppenbart på väg utåt. kolla på alla små tjejer som faller offer för kåta människor som dom inte känner på internet Efterfesten och Lunar och snyggast är typiska sådana sajter enligt mig.

Tjejerna är mellan 12-18 kanske äldre ändå men jag riktar in mig på främst tjejerna i den åldern. Säger en "snygg" kille till en "average girl", att snygg du va, så blir hon jätteglad och säger å tack etc, och sedan kommer det mer. Kraven på att han vill se mer av henne, han addar hennes msn.

Det första han frågar: har du Cam? hon svarar nej, så frågar han: har du några sexiga bilder på dig då? hon kanske har det eller tar bilder bara för han ber för han e ju sååå snygg. Hon tänker ah men de värt det, men vrf göra något sådant för en främling? vad tänker tjejerna? Kul att veta att man bara blev bekräftad som något slags sexobjekt och att hennes kropp va de enda som va tilltalande, han struntade egentligen i hur hon va som person. eller hur hon såg ut i ansiktet han är bara ute efter hennes kropp.

Men helt ärligt, jag talar utifrån egen erfarenhet nu, och jag har en ganska vanlig bild på alla mina sidor jag sitter inne på har den här bilden jag har på lunar som pressbild, folk kommenterar etc, jag tycker helt ärligt de tröstsamt att höra nu, för jag får för mig att alla "överkåta killar" nu ska jag inte dra alla över en kant för alla är absolut inte såhär men många är det, dom är ute efter sex, och anledningen till att de vill att tjejen ska starta sin cam e för att dom ska kunna säga men ta lite på dig då eller visa brösten eller onanera för mig eller typ bara så dom har nåt att runka till, e de det vi tjejer ska vara? nåt jävla runkmaterial!

Jag blir så förbannad, när de har gått så långt att tjejer ner i åldern 12 år till och med tar halvnakna kort på sig själv och lägger upp på olika sidor, de tragiskt, såhär ska de inte vara, för de e hemskt, jag kan lova min lillasyster är 11 hade jag kommit på henne med att ha lagt ut "sexiga" "halvnakna" bilder påsig själv, jag hade blivit så jävla förbannad asså. Och tanken på att hon försöker vara så vuxen hela tiden gör en inte mindre orolig.

Men vad kan man göra jag betraktar detta som ett stort problem i dagens samhälle att tjejer mer eller mindre viker ut sig främst på snyggast och efterfesten för dom vet dom hamnar på topplistan då, ju mer naket desto högre upp på listan. Sen att alla är så kroppsfixerade över huvudtaget tjejer som killar, vad händer Egentligen?

Jag har en webcam, och skriver nån på nån sida msn å cam? så skriver jag japp de har jag jag heter det men jag visar inget mer än ansikte i cam ändå nöjer du dig inte med det så kan du strunta i att adda mig. En kille skrev på min msn till mig kan du starta cam fine jag starta den, sen så skriver han ååå snygg du e kan du inte rikta ner lite så jag får se dina bröst? jag sa till honom seriöst om du ska va sån snacka med nån annan för jag gör inte sånt, jag har inte skaffat cam för att visa min kropp i den jag har skaffat den för att kompisar som flyttat långt bort till exempel ska kunna se en när man inte träffat varandra på ett tag! Helt ärligt grabbar skärp er!

Men diskutera den här frågan med två andra killar på min msn eller tre, de frågade om jag kunde rikta ner så gav jag en förklaring till vrf jag inte vill göra det att de inte e min grej och på grund av det jag skriver här nu. Och märkligt nog fick jag positiv respons tillbaka. Jag sa det lite självrespekt har jag, och den tänker jag behålla. Annars hör jag ju till nån annan lättfotad brud, och de vill jag inte.

-Hittade detta på lunar av alla ställen och tyckte det var sjukt bra skrivet.. ^_^

Siiiiiiiiiiiiiiiiiiingstar. :3

Gino: "ALDRIG att jag sjunger för henne! :O *Peka på Vicii*

Vicii: "Men.. jag blundar. :D"

I hope it's the right decision...

Har varit i Söderbymalm och kollat nu.. De känns jättekonstigt.. och.. blått.. men jag tänker inte ge upp nu. Kommer nog bli bra.. hoppas vi.. bara jag inte har tagit fel beslut.. igen..

I övrigt så fick vi uppleva en otroligt rolig engelska-lektion idag, där vi pratade om failigt översatta meningar. xD

-"It boys."

-"Keep the year, it's always."

-"He's away-assed." xD

-"How plenty is the clock?"

-"I want brain more broken."

Osv. osv.. xD

Sjukt underhållande iaf. :3

"Bara ett missuppfattat emo.." .__.''

Hur kommer det sig att alla har fått för sig att emo-stilen är en deppig stil med ledsna människor som bara sitter och cuttar..? Själv tror jag att "emo's" är.. osäkra på sig själva och har svårt att.. passa in. (?)

Musiken.. den är INTE deppig, hallå?! Ta Tokio Hotel som exempel.. ingen av deras låtar gör en ledsen/nedstämd. Jag tycker man blir.. hoppfull. Hopp, inte tårar.. .__.''

Däremot Hiphop.. Det är den ledsna musikstilen.. Tycker jag iaf. Jag gillare, men jag är inte så.. insatt i det.

Alla låtar handlar typ om.. "Jag ska ordna upp allt, bara jag får tid." Och att allt är skiiit och hur jävla dåligt man mår.. Ist för att bara skriva om det så måste man ju börja ta tag i allt förr eller senare.. eller hur? Och.. försöka ordna upp livet. Enligt mig är hiphop den ledsna musikstilen.

Leave a comment..? (a)


Hej Dator som inte ska behöva batteri. :]

-Vad händer om man blandar en arab med en ko? -Milkshake? -..? Nein. Tekniskt fel. xD

Eftersom datorn är i ständigt behov av laddaren och vi inte har någon avslutning till internet på hotellrummet så får jag sitta här.. På.. ett golv.. Bakom.. en pelare.. I.. receptionen. xD Alla kollar snett typ. xD

Pappa har nu blivit avstängd från AVIS i hela Europa. xD Gubben tyckte inte det var roligt när pappa sa att det var bättre på Francos tid. .__.''

Lite för er som orkar. :D

Fjärde dagen i landet idag. :3

Pappa hamna i bråk med spanjoren som skulle hyra bil till oss.. Dom hade inga tyska bilar. .__.''

Jesper har suttit still i undefär fem minuter sammanlagt och det var när dom dansa topless på showen nere i receptionen.

Ia har blivit fjortis som alla såg. :D

Mamma.. börja skriva ett låångt inlägg om typ.. tråkiga saker som ingen orkar läsa. Em: "Mamma..? Ingen bryr sig om vilken solkräm du använder, liek.. .__.''"

Och nu till det alla väntat på.. *Trumvirvel*
EEEEMM. :D:D Dator dog, Em dog. x__x Pappa: "..Dog du..?" Em: "Dator och jag.. ända till.. slutet. x:x" Sen levde både dator och Em igen. :D Sen så.. har jag hunnit med att våldta en solstol och bli bästis med ett parasoll, han hette Devil. :D

Puss på Sverige-folket. <33


Landet är vaaarmt. .__.'' :3

Hej fina landet. :3

eht

Ia: "Pappa.. har du mens?" XP

Hei. :3

Hei Mallorca. :3

VAR.. ONLINE. :D

Nu tycker jag att alla kan vara online på msn vid 19.00-19.30. För.. då kommer jag vara online. :3 [email protected]


Ha de bäst. <3

Mallorca. :D

Jag överlevde. :D Nu är vi på Mallis.. Typ.. jääääääättevarmt här. :3 40○♦♣♠♠♥☻☺♂▬!M▐o╝+Üτx○a╕9τ╕\│◙W«♣C. (a) i skuggan oxå. :3 Jag råkade somna i en solstol.. var typ.. feeeeett trött eftersom jag somnade vid 2 och vaknade vid 3.. hum..

Nu ska jag typ.. säga hej till alla och sen ska jag bada. :D
Ha de bäst. <3

Avskedsbrev. .__.''

Hej sötnos. <3

Nu åker jag till Mallorca. :D Är borta en vecka, men nås på luren om det är viktigt. Om jag skulle dö eller något så måste du veta att du betyder sjukt, grymt mycket. <3 Ha det bäst hemma i Sverige, så hörs vi när (om) jag kommer hem.

Massa kramar och pussar.
// Din Em. <3

FLYGPLANSFOBI! O.O

Flumm, flumm.. på spanska. :3

Em: -"Jag tänker säga "La almohada" till varje spanjor jag ser på Mallis.

Vic: -"Då kommer dom svara typ.. "Qué tal?"

Em: -"Då svarar jag.. "BIEN, BIEN, MUUUUUUUY BIEN! :D""

Vic: -"Då kommer dom bah: "Do you take drugs?"

Muahaha. xD


Here's Johny! säger:
dagens ungdom...


Em säger:
Dagen ålderdom... .__.''


Here's Johny! säger:

tss


Em säger:

Inte ens versal förmår ni er att använda.. .__.''


Here's Johny! säger:

jag föredrar gemener, det viktigaste är skiljetecken


Em säger:
Gemener blir lätt underskattade utan versaler.


Here's Johny! säger:

inte i detta forum


Em säger:

Joh. Det blir lite enformigt utan versaler, reli..


Here's Johny! säger:

jag tycker inte det, jag gillar dem snarare inte på internet, dom har inget här att göra


Em säger:

Ungefär som du då?

(a) (a)


Em goez paaaaaaanic! o.o

Em: -"Vah, jag fattar typ inte, men visst, visst, vi säger väll så, då. .__.'"
Brother from another mother: -"What does that mean?"
Em: -"..Sure."
Brother from another mother: -"Complicated language. .__.'"

Em luff's shoppaaaah. <333

Em och Vic var i Haninge C och köpte massa saker. : ]
Bl.a: (a)

Skor.

CHÄÄÄÄÄRLEK! Mammas reaktion när hon såg skorna: "..EM?!?!?!?!" (a)

Tokio hotel.

Nu kommer jag kunna och sitta på finaste Billie-pojken hela dagarna.. *Drooooowl* (a)

ste

FIIIIIIIIIHN. :]

Linne.

Och så blev det ett linne till från Gina. :3

Vici goez logisk. xD

Pappa: "Och vad säger jag alltid när vi ska äta fisk..?"
Vici: "..nu äter vi fisk..?"

HAHAHA, klockrent. XP

Utkast: Idag kom ...

Idag kom söta Morotsbäbisen hem till oss. : ]

Morot. <3

Vilse i Stockholm. .__.'

Omg, jag är ju nästan pinsam. O.O Jag hittar verkligen INTE i Sthlm, och det är liek min hemstad.. Huhum.. Iaf. Jag och Vic var inne i stan och kollade på bög-paraden. : ] Sen så gick vi ner från Hornstull till Slussen, och från Slussen till Grand hotel.. Sen hittade vi till Gallerian. :D Där kollade vi en snabbis och sen hämtade Vicis mamma oss. Muaha, fyra timmar i staden.. Nu hittar jag liiiiite bättre iaf. 8D

Jag skriver nog nått mindre.. o-tråkigt ikväll när cålan har börjat verka. :D

7 Sanningar om Em. .__.'

1. Jag har köpt lösgodis för tre kronor. .__.'

2. Jag har krossat ett glas som ligger på mitt golv just nu.

3. Jag har aldrig färgat håret.

4. Jag heter Em. :]

5. Jag älskar Tokio Hotel.

6. Jag tycker att ketchup är jätteäckligt.

7. Jag suger på att rita. x3


Jag är hög på läppglans. o:

ENJOY! ^__^

Vici: "Mahah, nu har dom halsdukar istället för byxor."

Vici: "Får jag låna din sked?"
Em: "Ja, tack."

Mamma: "Vad ska ni köpa då?"
Em: "Godi."

Em: "Two och en halv men."

Em: "LIEK A LUBSTER... NANANANANANANA. 8]"

Em: "Mina föräldrar är typ.. sovar."

Em: "BEEEHÅÅÅÅ."
Vici: "*Asg* Det lät som du sa bh. xD
Em: "..Det.. gjorde jag. .__.'"

Em: Yeak, läppglansborsten smakar ludd. .__.' Vill du låna mitt läppglans? (a) C:"

Em: "Wiiiihiiii, mina läppar är vattentäta. :D"

Vici: "Jag fryser."
Em: "DEJA VUUU!! o:"

Em: "Slå lösare på tangentbordet, då vaknar inte mamma, jag har provat."

Vic: "Vart e saften?"
Em: "Här."
Vic: "Hur lite blandade du till?"
Em: "Jag har druckit. x)"
Vic: "*Dricka*"
Em: "AASG!!"
Vic: "*Saft i näsan* *ASG*

20 minuter senare.
Vic: "Varför började du skratta?"
Em: "För.. jag tänkte.. att om du började skratta så skulle du få saft i näsan och det hade varit kul."
Vic: "..."

Vici: "Vart stoppar man in den?"
Em: "OMAJGAD! o: Det finns ett hål här nån stans."
Em: *Kolla på DATOR* (MUAHAHA, NU KAN NI INTE MISSTOLKA LÄNGRE!)
Vici skulle ladda in bilder i datorn. .__.'

Allt detta bara för jag har suttit och knarkat läppglans. o: Jag minns inte ens hälften av allt jag säger, men som tur är (och otur i vissa fall) så gör Vici det.. .___.'

Oh, myy.. nu börjar det bli ljust ute. ^__^ Gooonatt. :D *Krama massa på alla* <3 :D


RSS 2.0