Crying. <3

Jag vet inte vad jag ska säga. Tänk om jag säger något fel och gör allt värre. Är det bättre än att säga något alls, eller tvärtom? Eller ska jag säga vad jag tycker och hoppas på det bästa? x_x''

Vi älskar dig, ju. ;_; <3

Ifall någon orkar. x'D

Inatt drömde jag äkta äckliga, läskiga drömmen. x_x'' Cååla till dom som orkar läsa. :D

Jag satt i klassrummet i brandbergsskolan, fast med min nya klass. Vi skrev spanskaprov. Sen helt plötsligt satt André och hans brud framför mig. Dom kände igen mig och tjejen var jätteelak och typ sa att jag var jätteful, mm.. André bara satt brevid och sa inget. Jag sa: ''Nu har jag träffat dig, jag vill faktiskt inte prata med dig mer.'' Sedan satt jag och kollade på dom.. Man fattade att den där tjejen var jätterädd för att han skulle lämna henne, för hon typ hotade honom på nått läskigt sätt. Hans blick var ledsam och bedjande. Jag kunde inte koncentrera mig på provet, så jag bad Miriam om att få skriva det nästa vecka istället. Det fick jag.

Vi lämnade klassrummet och gick iväg i en korridor. Jag gick fram till André och försökte krama honom, men han bara kollade på mig och vågade inte krama mig. ._.'' Tjejen berättade att hon var gravid, och jag fattade att hon hade övertalat honom till det bara för att han inte skulle lämna henne. Så då fick jag prata med honom. Vi satt i nån trappa över en matsal och pratade.. Som vanligt.

Sedan ropade hans tjej på honom och ville att han skulle följa med henne på toa. (?) Sedan hände något som jag inte minns.

Sedan satt jag i bilen och tittade ut genom fönstret. Pappa: ''Är du okej?'' Jag: ''Mhmm.'' Pappa: ''Det är bäst att inte försöka splittra upp par. Han är lycklig.'' Men jag såg ju att han inte var det. Hans blick var död. Han orkade inte bry sig längre.

Vi stannade till vid typ en fotbollsplan, jag sprang ett varv så fort jag kunde, hoppade över en häck och satte mig i bilen igen.

Drömmen slutade med att jag låg i min säng och grät jättemycket för honom. Bara för att en så fin person inte skulle behöva lida så.. Att vara fast med någon som han uppenbarligen inte älskade och som bara bestämde över honom och lät honom inte leva sitt liv..

Jag vaknade ungefär på samma sätt.. Andfådd i min säng, med tårar i ögonen. ;_;

Kommentera om du läste. ._.'' <3

Fuck you. -_-''

Idag ramlade jag av min häst. 8D (Nej, jag är inte glad för det.)

Egentligen är det ganska otroligt hur lite man hinner tänka innan man ramlar av.. När jag kände hur han vände om och jag tappade balansen, så tänkte jag ''Jag kommer ramla av.'' Och när jag landade på marken. ''AJ. x_x'' Sedan tänkte jag som vanligt igen, d.v.s. inte så överdrivet mycket då heller. (a) 8D

Hela dagen, (och hela gårdagen också, för den delen) tänkte jag på att ikväll. Att jag skulle få träffa Micci, Vevve och Max. :3 Och alla andra fina personer i brandbergen, som jag längtar efter som faen. Mene.. ah, nu blidde det ju lite ändrade planer. -_-''

Och det gjorde att den här kvällen kommer äga hårdare än någonsin. :D <333

BAAAH. x_x''

Vad ska man göra när man känner sig så otroligt rastlös så man knappt kan sitta still och ändå är för lat för att hitta på något att göra?

Orkar inte kolla på tv, och inte sitta här. Orkar inte gå, eller träffa någon. EPIC FAILURE. x_x

Hei ångest. x_x''

G'night. xD *Mobboffer-inlägg.* (aa)

Hej människa. :]

Idag var en väldigt bra dag. :3

Spenderade dagen med lite trevligt folk, vilket var trevligt, även om någon alltid dissade några. xD

Emelie och jag konstaterade att jag inte klarar av att vara sur på någon. Michi dissade oss som fan, och då bestämde vi oss för att dissa henne. Och att hon inte skulle få smaka min burn! o': Men som sagt, det gick lika bra som en daggmasks lokalsinne. :D (Det betyder dåligt. Nanana, det lärde Max mig idag. C:)

Tack och hej, leverpastej. x) <3

Meeh. ;_;

Alla som läser denna misslyckade blogg ombeds omedelbart att kommentera. .__.''

Bara så jag vet att ingen av mina två läsare har slutat läsa. .__.''


En irriterande Em. xD

Hej folk utan liv. :3 ..och folk med gula hattar.. och. Övriga folk.  ^w^''

Idag känns det som jag är otroligt irriterande och förpestar tillvaron för alla i min närhet. Vet inte om det är inbillning eller bara ett rent faktum. Att jag är irriterande. xD

Imorgon kommer lille smurfen hem till oss. Ska bli så skönt att få tankarna på annat. Att få något att verkligen satsa på.

Men mitt i allt det goda kom Victoria på att vi missar.. gympalektionen imorgon, Trots att jag inombords hoppade av gläjde lyckades jag lägga på en besviken min och säga några ord om hur tråkigt det var.. *Pokerfejs* C:

Btw.. Emil. Om du läser detta.. Ryska har börjat bli lättförståeligt igen. .__.''


Här får ni bra låttips. Cx

WHATEVER NOVEMBER! <3


http://www.whatevernovember.info.se/

My brothaar. x)

Carlo säger: ''Tell me.''
Em säger: ''My horse will arrive at tuesday. :3''
Carlo säger: ''Ok.. Don't tell me.''

Lulz? xD

Bara för min Morot är sötish. :3 <333

morot

RSS 2.0